Ajankohtaista

Hyvää ja onnekasta vuotta 2019!

Tervetuloa mukaan toimintaan!

****************************************

Muisti- ja tarinakerho Muistari on parillisten viikkojen tiistaina klo 14 toimistossa. Tämän vuoden ensimmäinen muistari on 8.1. Tervetuloa uudetkin muistelijat!

*******************************************

Jooga torstaisin alkaen klo 14 Ylävitosessa Näsilinnankatu 22 A 5. krs. Ovisummeri Ylävitonen. Ota mukaan ohut jumppa-alusta, ohuehkot peitto ja tyyny, jotka voi jatkossa säilyttää toimistossa. Joogan hinta 15 €/kk. Ilmoittaudu Maire Kauhaselle, maire.kauhanen@gmail.com tai p. 045 1032320.

Kuukausitapaamiset Tapiolassa Karhunkatu 71, Tampere:

* Helmikuun kuukausitapaamisessa 11.2. klo 12 ovat vierainamme eduskuntavaaliehdokkaat Anna Kontula, Mikko Aaltonen, Noora Tapio ja Raija Westergård (vas) sekä Ilmari Nurminen (sdp). Raija tuo tullessaan kaksi pelimanniakin.! Tervetuloa kuulemaan, kysymään ja keskustelemaan mm. tietenkin eläkepolitiikasta ja vanhusten hoivasta

* Maaliskuun kuukausitapaamiseen 11.3. olemme kutsuneet vieraita. Luvatusta Nokian Eläkeläiset ry:n ohjelmasta emme valitettavasti pääsekään nauttimaan, mutta Tapiolassa keskustelemme silloin Kotona Asuen Seniorihoiva -yrityksen palvelupäällikön Satu Niemelän ja palveluvastaavan Emilia Kiiskin kanssa

vanhusten kotihoidosta. He järjestävät tilaisuuteemme myös bingon!
Yhdistysten ohjelma on hyvin tervetullutta.

* Huhtikuun kuukausitapaamisess a 8.5. raikuvat työväenlaulut sekä kuorojen esittäminä että yhteislauluina. Tilaisuudessa vierailee Eläkeläiset ry:n puheenjohtaja Martti Korhonen.

******************************************

Lämmin sää ja vesisade on sulattanut Ikurin jääveistokset melko torsoiksi. Jätetään jääveistospuisto ensi talveen.

Kunhan katujen jäät ovat sulaneet tai muuten häipyneet, tehdään yhteinen kävelyretki jonnekin. Onko kohteesta ehdotuksia?

Pärnun matka 21.4. Tiedustelut Elisalta.


Sokkomatka jonnekin 12.6.2019