Ajankohtaista

* Valkeakosen Työväen Musiikkitapahtumassa yhteislaulutilaisuus lauantaina 27.7. klo 12 - 13.15 Sananvapauden torilla. Laulattajana Jonna Pirttijoki. Valkeakoskellehan pääsee hyvin julkisella liikenteellä.

* Suomen luonnon päivänä 31.8.2019 tekee 3ELY retken Kortejärven tilalle, Kintulammin luonnonsuojelu- ja retkeilyalueelle. Tilalle on järjestetty ilmainen non stop bussikuljetus Sorilan pysäkiltä (Pulesjärventien ja Kaitavedentien tienhaarasta). Sorilan pysäkille pääsee ainakin linjoilla 28 A, 90, 90 T, ja 90 M. useita kertoja tunnissa Tampereen keskustan suunnasta. (Normaali paikallisliikenteen bussimaksu). Kortejärven tilalla on luonnonpäivänä kahvio ja saunomismahdollisuus sekä lettujen paistoa ja nokipannukahvia. Mahdollisesti myös linnun- ja lepakonpönttöjen rakennuspiste. Tilalta lähtee merkittyjä kävelyreittejä. Yhteistä ruokailua ei ole, joten jokainen voi varautua omilla eväillä, joita voi nauttia joko Kortejärven tilalla tai maastossa. Lisätietoja netistä Eloisa elokuu 2019Tampere. Yhdistyskohtaisia tietoja elokuussa.


* Porin Eläkeläisten vieraiksi 29.8. Ilmoittautuminen 15.8. mennessä.

* Virkistysloma Härmän Kylpylään 1. - 3.10. Hinta 130 €/hlö + matkat.Ilmoittautuminen 15.8. mennessä.

* Elämän Iloa Aalloilla 17. - 18.11.

Kesätauon jälkeen on seuraava päivystys toimistossa perjantaina 6.9. klo 10 - 12.

Seuraava kuukausitapaaminen on maanantaina 9.9. Tapiolassa. Luvassa on mm. SKY-kosmetologi - jalkojenhoitaja Marja Lammentaustan esitys sekä kävelypässi Pekka Isakssonin suorittama kuntotarkastus.

Hyvää ja virkistävää kesää kaikille!